logo cocktail recepten

Cocktails die je zonder shaker kunt maken – 5 verfrissende recepten

Cocktails zijn de perfecte drankjes voor een feestje of een avondje ontspannen thuis. Maar soms heb je niet de juiste tools bij de hand om een professionele cocktail te maken. Gelukkig zijn er tal van heerlijke cocktails die je zonder cocktailshaker kunt maken. In dit artikel nemen we je mee door een aantal van onze favorieten.

Een klassieke Gin-tonic

Een Gin-tonic is een van de meest populaire cocktails ter wereld. En het beste is, je hebt er geen cocktailshaker voor nodig. Bekijk ons heerlijke Gin-Tonic recept.

Piña Colada

Piña Colada is een heerlijke tropische cocktail die je gemakkelijk thuis kunt maken zonder een cocktailshaker. Het recept kan namelijk ook met een blender gemaakt worden. Bekijk hoe je dat doet in dit Pina Colada recept zonder shaker.

Sex on the Beach

Sex on the Beach is een populaire cocktail die gemakkelijk te maken is zonder een cocktailshaker. Dit kan op 2 manieren: Vul een groot glas met ijsblokjes en giet er 30 ml wodka en 30 ml perziklikeur bij. Voeg dan 60 ml sinaasappelsap en 60 ml cranberrysap toe. Roer alles goed door en garneer met een schijfje sinaasappel en/of een stukje perzik. Je kunt ook gebruik maken van een blender. Bekijk ons Sex On The Beach recept zonder shaker.

Mojito

Mojito is een andere populaire cocktail die je gemakkelijk thuis kunt maken zonder een cocktailshaker. Deze cocktail maak je namelijk gelijk in het glas. Ons heerlijke mojito recept legt je uit hoe.

Negroni

Ook de Negroni cocktail maak je direct in het glas. De reden dat deze cocktail direct in het glas gemaakt wordt is voor het behoud van de smaak en de helderheid van het drankje.

Er zijn tal van cocktails die je zonder shaker kunt maken. Probeer deze eenvoudige en heerlijke recepten uit en geniet van een verfrissende cocktail op elk moment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X