logo cocktail recepten

Caloriearme cocktails – Onze top 5

Caloriearme cocktails zijn een geweldige optie voor mensen die willen genieten van een drankje zonder zich zorgen te hoeven maken over hun calorie-inname. Gelukkig zijn er tal van caloriearme drankjes beschikbaar die nog steeds lekker en verfrissend zijn. Hier zijn vijf cocktails met weinig calorieën die je kunt overwegen bij je volgende feestje of bijeenkomst.

  1. Vodka soda – Deze eenvoudige cocktail is een klassieker en bestaat uit wodka en bruisend water. Het heeft slechts ongeveer 70 calorieën per glas, waardoor het een perfecte caloriearme alcohol is.
  2. Gin en tonic – Een gin tonic is een populaire cocktail die wordt gemaakt met gin en tonic water. Dit drankje bevat ongeveer 120 calorieën per glas, waardoor het een geweldige keuze is voor mensen die op zoek zijn naar gin tonic met weinig calorieën.
  3. Mojito – Deze verfrissende cocktail wordt gemaakt met rum, limoensap, munt, bruisend water en een beetje suiker. Het bevat ongeveer 160 calorieën per glas, waardoor het nog steeds een gezonde cocktail is.
  4. Tequila en soda – Een eenvoudige cocktail die bestaat uit tequila en bruisend water. Dit drankje heeft ongeveer 100 calorieën per glas, waardoor het een andere geweldige keuze is voor mensen die op zoek zijn naar caloriearme alcohol.
  5. Mimosa – Deze heerlijke brunch-cocktail wordt gemaakt met sinaasappelsap en mousserende wijn. Het bevat ongeveer 120 calorieën per glas, waardoor het een andere geweldige optie is voor een gezonde cocktail.

Als je op zoek bent naar caloriearme cocktails, zijn er genoeg opties beschikbaar om uit te kiezen. Of je nu van gin tonic met weinig calorien houdt of liever een verfrissende mojito drinkt, er zijn genoeg caloriearme drankjes om van te genieten. Het belangrijkste is om te onthouden om te genieten van je drankjes met mate en te kiezen voor gezonde cocktail-opties wanneer dat kan. Proost op een gezond en lekker drankje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X