logo cocktail recepten

Dit zijn de lekkerste cocktails voor bij het dessert

Een perfecte maaltijd eindigt altijd met een heerlijk dessert. Maar wat is een dessert zonder een lekkere cocktail om het mee af te sluiten? Als je op zoek bent naar de beste cocktails om te combineren met jouw dessert, dan heb je geluk. In dit artikel delen we de vijf lekkerste cocktails voor bij het dessert.

Koffielikeur is een van de meest populaire ingrediënten om te gebruiken in een dessert cocktail. Hier zijn twee van de beste koffielikeur cocktails voor bij het dessert:

Espresso Martini

Als je van espresso houdt en graag een cocktail drinkt, dan is de Espresso Martini de perfecte keuze. Het is een cocktail die zowel koffieliefhebbers als cocktailfans zal aanspreken.

After Dinner Cocktail

De After Dinner Cocktail is een klassieke cocktail die perfect is voor na het diner. Deze cocktail is gemaakt met koffielikeur, cognac en crème de menthe.

Baileys Tiramisu Cocktail

Baileys is een van de meest populaire likeuren ter wereld en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. De Baileys Tiramisu Cocktail is een heerlijke cocktail die gebaseerd is op het populaire Italiaanse dessert tiramisu. Het wordt gemaakt met Baileys likeur, koffielikeur, melk, slagroom, mascarpone en cacaopoeder.

Pornstar Martini

De Pornstar Martini is een heerlijke cocktail die perfect is als dessertcocktail. Het is een zoete en fruitige cocktail op basis van vanille-wodka, passievruchtensap en limoensap. De cocktail wordt meestal geserveerd met een shotje prosecco en een halve passievrucht.

Wil jij een van deze heerlijke cocktails zelf thuis maken bij het dessert? Bekijk onze makkelijke en heerlijke recepten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X